Сушений імбир проти свіжого >>
ФОРУМ

ФОРУМ



ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 18.09.2025 - 00:36:58
Сторінки:  1  

Сушений імбир проти свіжого

ПовідомленняАвтор

Цікавить імбир сушений. Яка різниця зі свіжим і як його краще використовувати в кулінарії? Чи можна замінювати один одним у рецептах?

---------------------

Morfey

користувач




Статистика:
Повідомлень: 479
Реєстрація: 05.02.2010
17.09.25 - 15:15:56
Повідомлення # 1
RE: Сушений імбир проти свіжого

Сушений імбир більш концентрований і гострий за смаком, ніж свіжий. Свіжий має більш м'який, цитрусовий відтінок. Сушений краще підходить для випічки, напоїв, маринадів. Свіжий - для азійських страв, овочевих салатів. Заміняти можна, але пропорції треба коригувати - сушеного потрібно менше.

---------------------

Elenka.22

користувач




Статистика:
Повідомлень: 215
Реєстрація: 15.02.2010
17.09.25 - 15:38:02
Повідомлення # 2
RE: Сушений імбир проти свіжого

Використовую обидва види імбиру регулярно. Сушений купую на https://spices.in.ua - там він дуже якісний і ароматний. Сушений додаю в імбирне печиво, в чай, в маринади для м'яса. Свіжий використовую в азійських стравах і овочевих салатах. Для чаю взимку сушений навіть кращий - він більш зігріваючий.

---------------------
НАРУЖНАЯ РЕКЛАМА 067 744 74 64Делаем то, что умеем, качественно и вовремя!!лайтбоксы

gorodskoy

користувач




Статистика:
Повідомлень: 32
Реєстрація: 27.04.2009
17.09.25 - 16:04:45
Повідомлення # 3
RE: Сушений імбир проти свіжого
Розробка інтернет-магазину : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

           
   
Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися


Учасники